Amanda Bynes

  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes
  • Amanda Bynes

Amanda Bynes biyografisi: Amerikalı dünyaca ünlü sinema oyuncusu. Tam adı Amanda Laura Bynes’dir. 3 Nisan 1986 yılında ABD eyaleti Kaliforniya’da dünyaya gelmiştir. Hairspray, Amanda Show ve Nickelodeon’daki oyunculukları ünlü olmuştur. Kariyeri 13 yaşında başlayan Bynes, 1.75 m boyundadır. Lakabı Chicky’dir…

Amanda Bynes

Amanda Bynes Wallpapers, Amanda Bynes Duvar Kağıtları

Amanda Bynes

Aldığı çeşitli ödüller:

2004: Nickelodeon Kids’ Choice Ödülleri|Kids Choice Ödülü – Favori kadın film oyuncusu, What A Girl Wants
2003: Kids Choice Ödülü – Favori kadın film oyuncusu, Big Fat Liar
2003: Kids Choice Ödülü – Favori aktris, What I Like About You
2002: Kids Choice Ödülü – Favori aktris, What I Like About You
2001: Kids Choice Ödülü – Favori aktris, The Amanda Show
2000: Kids Choice Ödülü – Favori aktris, The Amanda Show
1997: Cable Ace Ödülü

Filmografisi, Film Kariyeri:

Easy A (2010)
Living Proof (2008)
Sydney White (2007)
Hairspray (2007)
She’s The Man (2006)
What I Like About You -Tv (2002-2006
Lovewrecked (2005)
Robots (2005)
What a Girl Wants (2003)
Charlotte’s Web 2: Wilbur’s Great Adventure (2003)
Big Fat Liar (2002)

Share This

About the author

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir